Alvera

Свободни Апартаменти

Секция А - 17% Свободни

Свободни 11 от общо 63 апартамента

ЕтажСпалниОбща квадратураЧиста площСтатус
А0312119.6670.48Свободен
А072177.1465.56Свободен
А264167.6157.46Свободен
А2842101.0985.92Свободен
А304172.0761.25Свободен
А334173.1662.18Свободен
А4462107.0690.99Свободен
А476177.1465.56Свободен
А506172.0761.25Свободен
А557168.0157.80Свободен
А577177.1465.56Свободен

Секция Б - 12% Свободни

Свободни 8 от общо 62 апартамента

ЕтажСпалниОбща квадратураЧиста площСтатус
Б011181.5757.1Свободен
Б0212120.1775.11Свободен
Б072174.8464.11Свободен
Б173174.8464.11Свободен
Б284164.3555.12Свободен
Б294171.1460.94Свободен
Б476174.8464.11Свободен
Б547169.9459.91Свободен
m2

Обща квадратура

m2

Чиста площ

  • Стаи:
  • Спални:
  • Бани:
Статус: