Alvera

Локация и Удобства

Alvera се намира в район Запад, в близост до болници, спортни зали и игрища на открито, супермаркети и други търговски обекти.

Белият дроб на Пловдив

Разходките в парка са задължителни, особено когато имаш избор. Паркове „Ружа“, “Отдих и култура”, “Розариум” и Гребна база “Пловдив” са на максимално разстояние от 8 мин. с кола.
За по-чести срещи с природата и максимално откъсване от забързания ритъм на града.

Супермаркети близо до вас

За да купите всичко от списъка и да направите седмичния пазар, имате възможност да избирате от най-популярните супермаркети в близост до вашето ново вкъщи. Лидл и Кауфланд са на 6 мин. с кола. А по-кварталните супермаркети Т Маркет и Лекси, са на пешеходно разстояние - до 500 м. за вашето още по-голямо удобство.

Мол Пловдив за шопинг

МОЛ Пловдив се намира на 6 мин разстояние с кола от Alvera. Имате и удобен обществен транспорт, който също ще ви отведе до търговския център за кратко време.

Фитнес зали

В района има няколко големи фитнес центъра, които ще ви помогнат да поддържате тонус и тяло - Фитнес център ГРЕГ, Фитнес Център Смирненски и HAMMER GYM са на максимално разстояние от 5 мин. с кола.

Училища

Най-важно за бъдещето на децата е тяхното образование. До вашия бъдещ дом ще откриете 3 училища с различни профили и то само на 10 минути пеша. ОУ “Драган Манчов”, ОМГ Академик “Кирил Попов” и СОУ “Св.св. Кирил и Методий” са местата, където вашите деца ще учат, създават нови приятелства и растат безгрижно.

Детски градини

Квартал Смирненски събира някои от най-предпочитаните детски градини и ясли в града.
За максимум 7 минути време с кола ще стигнете до ЦДГ “Елица”, ЦДГ “Росица”, ЦДГ “Здравец”, ЦДГ “Светла”, ЦДГ “Рая” и ДЯ “100 усмивки”. За вашия комфорт и спокойствие, с професионална грижа за вашите деца, докато учат и играят.

Детски центрове

Забавлението на децата е гарантирано с тематичните детски заведения в района.
На максимум 9 минути с кола се намират детски занимални, плувни басейни, бойни изкуства и още места, които развиват креативното мислене и потенциала на вашите деца.

Болници

Комплексът се намира в район с голяма концетрация на здравни заведения. Едни от най-добрите болници в града са на разстояние максимум 5 мин. с кола - УМБАЛ “Пълмед”, УМБАЛ “Св. Георги,” 4 ДКЦ, УМБАЛ “Каспела”. А Детска дентална клиника “Усмивка” и СБАЛ АГ “Селена” са даже на пешеходно разстояние - 1 минута от вашия бъдещ дом.

Ресторанти

Голямото разнообразие от ресторанти гарантира приятни изживявания с потапяне в различни култури и вкусни кулинарни творения. Насладете се на рибни деликатеси, японска кухня, величествена скара или италиански фаворити - пица и паста, в уюта на собствения си квартал и на максимум 9 мин. с кола.

Перфектният баланс

Спокойствието ви е гарантирано в квартал Смирненски - едновременно далеч от шума и големия човекопоток в центъра, но и на достатъчно близко разстояние от всички събития и места, които обичате да посещавате. Само на 18 минути с кола или 22 минути с градски транспорт стигате до Централната поща и Пеещите фонтани за една приятна разходка по живописната главна улица на Пловдив.

Комуникативна локация

Една от характеристиките на квартал Смирненски е неговата комуникативност. В близост до комплекса ще намерите автобусни спирки на линии 6, 15, 26, 66, 116, с които можете бързо и лесно да стигнете до всяка точка на града.

Бърз достъп до Околовръстния път

Можете да достигнете до автомагистрала “Тракия” и най-отдалечените части на града, като избегнете градския трафик